Seuraa BIK BOK Finland

Bik Bok x A Bikini A Day

Lehdistötiedote   •   Maalis 24, 2017 15:20 EET

Bik Bok ylpeänä esittää yhteistyömalliston A Bikini A Day:n kanssa! SoMe-ilmiön takana toimivat upea kaksikko Natasha Oakley ja Devin Brugman, monet muistavat heidät myös Bik Bokin viime kevään bikinikampanjan mainoskasvoina. Tänä keväänä yhteistyö syvenee ja Bik Bok lanseeraa Tashin ja Devinin heille yksinoikeudella suunnittelemansa uima-asumalliston. Malliston inspiraationa ovat toimineet kaksikon lukuisat matkat trooppisiin lomakohteisiin. Kuvittele itsesi Havaijille, Marokkoon tai Espanjan rannoille!

Parhaat ystävykset Natasha Oakley ja Devin Brugman perustivat 2012 bikineihin erikoistuneen blogin A Bikini A Day. Natashan ja Devinin kuplivat persoonallisuudet ja rento unelmaelämäntyyli kasvattivat nopeasti uskollisen seuraajakunnan, joka tänä päivänä koostuu yhteensä yli 3,2 miljoonasta seuraajasta heidän Instagram-profiileissaan. Kaksikko on myös perustanut oman bikini-brändin, joten heillä on entuudestaan vahvaa osaamista uima-asujen suunnittelusta.

“A Bikini A Day:n tulevaisuudelle seuraava askel on luonnollisesti uima-asumallisto. Teemme sivustollamme päivittäin yhteistyötä monen brändin kanssa ja olemmekin todella innoissamme tehdessämme syvempää yhteistyötä brändin kanssa, jota todella rakastamme. Jaamme Bik Bokin kanssa aidon ja samantyylisen suunnittelufilosofian, mitä tulee muotiin, tyyliin ja trendeihin.” Natasha Oakley kertoo.

Kaksikon pukeutumisfilosofia ”comfort equals confidence” on vaikuttanut vahvasti malliston ilmeeseen. Malliston tyyli on leikkisä mutta samalla naisellinen ja sensuelli. Mallisto koostuu uima-asusta röyhelöillä, korallinvärisistä bikineistä, rohkeista printeistä, helmiäisen sävyistä ja mintunvihreästä sekä virkatuista yksityiskohdista ja röyhelöistä. Uima-asujen lisäksi mallistoon kuuluu valikoima ranta-asuja ja asusteita.

”Viime kevään yhteistyön jälkeen, jolloin A Bikini A Dayn kaksikko toimivat kampanjakasvoinamme, halusimme syventää yhteistyötämme tarjoamalla heille mahdollisuuden suunnitella oman uima-asumalliston Bik Bokille – nyt helmi-/maaliskuussa kaikki saavat vihdoin nähdä yhteystyön upean tuloksen.” Bik Bokin markkinointijohtaja René Högstedt kertoo.

Bikinimallisto koostuu laajasta valikoimasta eri värivaihtoehtoja, kuvioita ja tyylejä – jokaiselle löytyy jotain. Ylä- ja alaosat myydään erikseen, mahdollistaen lukuisia yhdistelmiä ja stailauksia. Kyseessä on ihanteellinen mallisto, joka muuntautuu helposti rantapäivästä illan juhliin.

Mallisto lanseerataan kahdessa erässä, 23. helmikuuta ja 23. maaliskuuta, kaikissa Bik Bok -liikkeissä ja nettikaupassa www.bikbok.com.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.