Seuraa BIK BOK Finland

Balance F/W17

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2017 09:30 EEST

Syksy/ talvi 2017 –mallisto luottaa mukaviin ja trendikkäisiin asuihin ammentaen inspiraatiota erityisesti 80-luvun sporttisesta glamourista: leggingsit ja suuret neuleet ylellisissä materiaaleissa yhdistettyinä metallisiin sävyihin ja kimaltaviin koruihin ovat tyylin kulmakiviä.

Balance-malliston filosofiana on tarjota athleisure-henkisiä käyttövaatteita, jotka ovat samalla mukavia ja tyylikkäitä, eikä tämän kauden mallisto ei ole poikkeus tästä. Malliston ihonmyötäiset legginsit, bodysuitit, sekä neuleet ja haalarit pörröisissä materiaaleissa ovat täydellisiä niin koti-iltoihin kuin mökille.

AW17-mallistoon kuuluu myös asennetta ja näyttäviä yksityiskohtia, kuten nyöritettyjä sekä koristeellisia neuleita, jotka tuovat mallistoon eleganttia naisellisuutta. Uutta kaudelle ovat runsaat juhlatyylit, kuten juhlamekot, tekoturkki ja puffer-takit kiiltävässä pinkissä sekä mustana. Malliston koristeelliset chokerit ja kaulakorut ovat helppoja yhdistää malliston muihin elementteihin, kuten kotoisiin neuleisiin ja samettisiin materiaaleihin.

Väripaletti kaudelle luottaa neutraaleihin sävyihin. Tehosteväreinä mallistossa on ripaus mustaa ja metallista ruusukultaa. Materiaaleina mallistosta löytyy muun muassa villaa ja alpakkaa.

Balance AW17 lanseerataan neljässä dropissa. Mallisto on saatavilla valikoiduista Bik Bok -liikkeistä ja verkkokaupasta.

.


Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.