Seuraa BIK BOK Finland

Bik Bok esittää: kevät 2018

Lehdistötiedote   •   Tammi 02, 2018 12:16 EET

Skandinaavinen tyyli on keväällä 2018 avainasemassa. Naisellisessa skandityylissä kohtaavat urbaani tyylikkyys, sporttiset vaikutteet ja klassiset elementit.

Kauden tyyliä määrittävät erilaiset printit, leikkaukset ja tekstuurit, joita voi yhdistellä rohkeasti keskenään. Printeissä kaudella erityisen kiinnostavia ovat esimerkiksi pilkut, pallot, kukat ja erilaiset pitsit. Lisäksi raidat sekä paidoissa että neuleissa ovat ominaisia kauden tyylille. Keväällä romanttiset hameet voidaan yhdistää rennosti vintage-henkisiin t-paitoihin, svetareihin ja neuleisiin.

Denim on niin ikään keskiössä kevät-mallistossa, ja näemmekin sitä niin takeissa, hameissa kuin farkuissakin. Värimaailma denimissä on monipuolinen sisältäen mustaa, harmaata, valkoista ja harmaata. Keskeinen look on kulutettu ja rikottu. Mallisto sisältää myös paljon kiinnostavia yksityiskohtia, kuten kontrasteja tikkauksissa sekä vetoketjuja. Avaintyyli farkuissa on korkeavyötäröinen ja leveälahkeinen.

Mallistossa toistuvat klassiset linjat modernilla twistillä. Avaintuotteena kauden mallistosta löytyy trenssi, klassisen tyylin kulmakivi, joka huokuu huoletonta skandityyliä. Trenssin voit stailata fiiliksesi mukaan, joko katu-uskottavilla tennareilla tai korkeimmilla koroilla.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.