Seuraa BIK BOK Finland

Never Denim F/W 17

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2017 15:34 EEST

Tänä talvena Never Denim Jeans –mallisto pukeutuu mustaan. NDC -suunnittelutiimi esittää rosoisen, katu-uskottavan malliston, joka istuu kylmään, pohjoiseen talveen saumattomasti. Mallistoa määrittää värimaailmaltaan tällä kaudella musta ja tummansävyinen denim. Inspiraatiota mallistoon on haettu eritysesti 80-luvun alkupuolen punk rock -kulttuurista New Yorkista. Mallistoa määrittää värimaailmaltaan tällä kaudella musta ja tummansävyinen denim.

Mallisto hiipii pois kesän vaaleasta värimaailmasta siirtyen kohti tummempia grunge-vivahteita mustan väripaletin korostuessa mallistossa. Kokomustien farkkujen parina tällä kaudella ovat moninaiset kulutetut ja revityt lookit, jotka ovat esillä suuressa osassa mallistoa. Punk-henkisyys näyttäytyykin malliston kulutuksissa, rosoisissa kulmissa sekä revityissä yksityiskohdissa.

Materiaalit tällä kaudella ovat edelleen supermukavia keskittyen strech-ominaisuuksiin vintage-twistillä. Tyylit muistuttavat klassista 501-mallia, mutta tarjoavat ylivoimaista joustavuutta ja ovat näin erittäin miellyttävät päällä. Käyttämämme materiaali, jossa jäykkä farkku yhdistyy joustavaan, hengittävään materiaaliin, on ainutlaatuinen ja toistuu myös tässä mallistossa.

Esittelemme syksy/ talvi 2017-kaudella kaksi kiinnostavaa uutta farkkumallia: Iconin sekä MOM-in. Icon-malli on keskikorkeavyötäröinen, kapea lahkeiltaan ja se korostaa vartalon kurveja. Rento MOM puolestaan on retrohenkinen, korkeavyötäröinen ja suora lahkeiltaan. Mallistosta löytyykin mieleinen istuvuus jokaiselle.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.